Zwangerschapsmassages & Cursussen

Zwangerschapsmassage Papendrecht  blossom massageZwangerschap en het groeien van nieuw leven, een klein kindje in je buik is zo bijzonder, maar tegelijkertijd enerverend. Er wordt een heel nieuw mensje aangemaakt en dat kost aanpassingsvermogen van jou en je lijf, en soms veel energie. Daarnaast hebben de meeste vrouwen tegenwoordig een drukke agenda, wat extra druk en spanning geeft.

Het is belangrijk om regelmatig rustmomenten te nemen om te ontspannen en ook om bewust bezig te zijn met je groeiende kindje in je buik. Dit komt niet alleen ten goede aan je eigen lichaam en geest, maar ook aan je baby.

Je af en toe laten masseren , even voor je laten zorgen, spanning en stress laten wegsmelten is weldadig voor jou en je baby. Wanneer je op deze manier regelmatig kunt ontspannen, is het makkelijker om ook tijdens de bevalling zo goed mogelijk ontspannen te blijven. Wanneer je met een chronische spierspanning en overbelasting de bevalling ingaat is dit veel lastiger.

Het is een zachte vorm van massage, aangepast aan het zwangere lichaam. De buik kan mee gemasseerd worden maar dat hoeft niet, niet iedere zwangere vindt het prettig wanneer anderen haar buik aanraken.

Vanaf het tweede trimester kan een zwangerschapsmassage gegeven worden. Bel gerust voor meer informatie en uitleg of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Massage na de bevalling: dit is mogelijk vanaf 4 weken na de bevalling, 6 weken na een keizersnede. Dit is een ontspannende massage waarbij de nadruk ligt op de delen van het lichaam die extra belast worden na de bevalling. Ook als de kinderen al wat ouder zijn is het heel fijn om als moeder tijd voor jezelf te maken en verzorgd te worden. Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen.

 

Tarieven:

Zwangerschapsmassage van 60 minuten € 39,-         (strippenkaart van 5 massages € 165,-)

Ontspanningsmassage van 60 minuten € 45,-            (strippenkaart van 5 massages € 195,-)

Ontspanningsmassage van 90 minuten € 60,-            (strippenkaart van 5 massages € 260,-)

Voetreflexmassage van 60 minuten € 45,-                  (strippenkaart van 5 massages € 195,-)

 

Omdat het ook erg leuk is om een zwangerschapsmassage aan iemand cadeau te doen is het ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Deze wordt mooi verpakt voor je.