Zwangerschapsmassages & Cursussen

Individuele zwangerschapscursussen

Zwangerschapscursus blossom massageMisschien is het niet mogelijk voor je om in groepsverband mee te doen met een reguliere cursus of ben je te laat met inschrijven en wil je toch de nodige informatie krijgen, maar het kan ook zijn dat je al een keer bevallen bent en alleen een korte opfriscursus wilt.

Dan is er de mogelijkheid om een individuele cursus te volgen. Dit is een cursus op maat bij jullie thuis. Data en tijden gaan dan in overleg.

 

 

Nieuw is de privé cursus die je samen met je partner volgt in 2 bijeenkomsten van 2 uur:

Bevallen voor Twee

Bevallen voor twee blossom massageIn deze cursus krijgen jij en je partner samen heldere en duidelijke uitleg over hoe een bevalling normaal gesproken verloopt en hoe je partner jou daarbij het beste kan ondersteunen. Zowel bij een thuisbevalling als ook wanneer de bevalling in het ziekenhuis plaats gaat vinden. Naast theorie, (waarbij je bijvoorbeeld uitleg krijgt over wat een wee is, wat de baarmoeder doet tijdens een wee, waar de heftigheid en pijn met name vandaan komen en hoe je deze draaglijk kunt maken, het belang van de ademhaling en de rol van ontspanning), krijg je samen ook een deel praktische oefeningen die je ook thuis samen kunt doen.

Een vrouw met een betrokken partner die weet wat er gebeurt in het lichaam van de vrouw tijdens de bevalling voelt zich veel veiliger en op haar gemak,en kan zich daardoor veel beter ontspannen tijdens de baring, waardoor de bevalling vaak veel beter verloopt.

Tarieven:

Bevallen voor twee, 2 bijeenkomsten van 2 uur – € 150,-